Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2021 17:57 - Да разлаем кучетата!
Автор: dimat Категория: Други   
Прочетен: 900 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Едно виждане за ЯВНО ГЛАСУВАНЕ!

Ау-у,ще изреват мнозинството,даже,почти всички!

А защо не?!От какво ви е страх - ЧЕ СПЕЧЕЛИЛИТЕ ИЗБОРИТЕ ЩЕ ОРГАНИЗИРАТ ВЕНДЕТА ЛИ,СРЕЩУ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ДРУГИ ИЛИ ДАЖЕ ПРОТИВ ВСИЧКИ?

Ако това е така,значи цялото стадно войнство предварително е признало в себе си,че избира измежду банда отмъстителни мошеници и крадци,на които не им пука за никакви принципи и обещания,а само за използване на властта за тяхна лична изгода!

Тогава,защо изобщо отивате на избори,като предварително сте си свалили гащите за четиригодишна обработка на това,което се намира под тях?!

Отгоре на това сте се примирили да гласувате "тайно",с което давате едно силно оръжие в ръцете на избраните от вас мошеници - НЕ МОЖЕТЕ НИКОГА ДА ОТПРАВИТЕ ИСКАНИЯТА СИ ЛИЧНО ОТ СВОЕ ИМЕ,ПОРАДИ ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА!!!

Хитреците много добре знаят това и затова ви оставят да си викате безадресно от свое име пред ТЕХНИТЕ ИНСТИТУЦИИ!Безадресно и безрезултатно!

А БИ МОГЛО,СЛЕД КАТО СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЯВНО ,ДА ЗАДЪЛЖИТЕ ЧРЕЗ ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН ВАШИТЕ ИЗБРАНИЦИ,ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ВАШИТЕ ИСКАНИЯ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТЗОВАВАНЕ ОТ СЪОТВЕТНАТА ИНСТИТУЦИЯ!

ВАШИТЕ,КАТО МНОЖЕСТВО ИЗБРАНИЦИ,КОГАТО СА ОТПРАВЕНИ ОТ 50%+ЕДИН ГЛАС!Толкова,с колкото ги избирате,с толкова да имате силата да ги отзовавате!

НЕЩО ПОВЕЧЕ,ПРИ СЪБРАНИ ОТ ВАС ДОКАЗАТЕЛСТВА,УЛИЧАВАЩИ ГИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,СЪЩИТЕ ЧРЕЗ ВАС ДА БЪДАТ ПРЕДАВАНИ НА ПРОКУРАТУРАТА И ДА ИЗИСКАТЕ ОТ НЕЯ АДЕКВАТНИ И НАВРЕМЕННИ ДЕЙСТВИЯ!

РАЗБИРАТЕ ЛИ,КАКВА СИЛА МОЖЕ ДА ПРИТЕЖАВАТЕ,АКО НАЛОЖИТЕ СВОЙ ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН!!!



             СЛЕД ТЕЗИ ВСТЪПИТЕЛНИ ДУМИ,ДА ПРИСТЪПИМ КЪМ КОНКРЕТИКАТА,ОТНОСНО ЕДНА ВЪЗМОЖНА ТЕХНОЛОГИЯ,ЧРЕЗ КОЯТО ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ САМИЯ ИЗБОР


1. Отпадат "тайните кабинки".

2. Избира се секционна комисия от ЛИЦА НЕ ЧЛЕНУВАЩИ В ПАРТИИ(За тези,които са чели Конституцията,ЗНАЯТ ,че хитреците са се бетонирали чрез нея,ЧЕ САМО ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ МОГАТ ДА УЧАСТВАТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА!)!!
А така нареченият "мажоритарен" избор е САМО измежду членовете на дадена партия!
Можете да си представите,колко "обективна и независима" ще бъде тяхната дейност.
Затова,поне  секционните комисии,както и ЦИК,да бъдат от независими лица - лицата от секционните комисии да се избират от избирателите,включени в списъците на съответнта избирателна комисия,а тези на ЦИК,от председателите на секционните комисии в цялата страна!РИК отпадат,като ненужни - по-наттък ще стане ясно,защо.
ПРИ ТЕЗИ ОБСТОЯТЕЛСТВА,ЕДНА ТРИЧЛЕНКА Е ДОСТАТЪЧНА ЗА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ,КОЯТО ВЕЧЕ САМА СИ ИЗБИРА ПРЕДСЕДАТЕЛ.

3. Непосредствено зад избирателната комисия се допускат по три лица,избрани от участващите в изборите политически партии и три от лица,нечленуващи в такива,като същите се добавят като контролни органи,към всяка изборна секция.

Членовете на избирателната комисия,както и на контролните органи са длъни да се зарегистрират със собствени телефони,а към избирателната комисия се добавят и три служебни(за всеки член поотделно),чрез които,освен с бюлетин,ще се документира съотвения избор.

4. До всяка избирателна комисия се монтира екра,свързан с телекамера,чрез която и чрез всички упоменати по-горе телефони се документира всеки един избор!Записът чрез телекамерата се отразява на половин телевизионен екран ,препраща се към ЦИК на техния екран и след утвъждаване от ЦИК,се връща обратно в другата половина на телеекрана.ОТ САМО СЕБЕ СИ СЕ РАЗБИРА,ЧЕ ЗАПИСИТЕ НА ВСИЧКИ ТЕЗИ МЕСТА ТРЯБВА ДА СЪВПАДАТ - при несъвпадане,същия се записва във фаил  на личните и служебни телефони,както и в отделен файл към ЦИК,за невалидни бюлетини,КОИТО СЕ ОБРАБОТВАТ ОТ СЕКЦИОННИТЕ КОМИСИИ,СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ,В ПОСОЧЕН В ИЗБОРНИЯ ЗАКОН СРОК,след което се внасят корекции в изборния резултат към съотвтната секция,с препратка,към ЦИК.

5. Бюлетините за гласуване са поставени на масата пред комисията,на която маса се намира и урната,като освен бюлетини на кандидатите за избор,има и една бяла бюлетина,за нежелаещите да гласуват за която и да е от представените кандидатури.

6. Избирателят пристъпва,към съответния избор и след като поеме избраната бюлетина,вписва в нея(със служебен химикал),своя избирателен номер от секционни списък,трите си имена ,личния си подпис и дата.

7. След това той вдига бюлетината към телекамерата и телефонните апарати на присъсътващите и след като свърши заснемането,отразяването му в ЦИК и връщане на резултата брно на другата половина на телеекрна до комисита,подписва се в избирателния списък и пуска бюлетината в урната!
ТЕХНОЛОГИЧНО Е ВЪЗМОЖНО,БУКВАЛНО В РЕАЛНО ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗИСЛЯВА САМИЯ ИЗБОР ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА И СЕ ОТРАЗЯВА НА ТЕЛЕЕКРАНА ДО ВСЯКА СЕКЦИОННА КОМИСИЯ!

8. И ТОЛКОВА!
    Няма торби с бюлетини,разнсяни из цялата страна в потайна доба,костинбродски печатници,цял батальон уморени и затворени при ЦИК хора,на които някой си подава някакви си торби,ама дали са същите,които са тръгнали от началното си място...!
 
9. След приключване на изборния ден,комисията оформя и подписва изборния протокол(който може да се съставя автматично в реално време по програмен път),подписва се,заснема се от всички присъстващи с телефонните им и се занася от комисията до най-близката банка,(или клон на такава),предварително определена,където в оределен за целта сейф се предават урната,служебните телефони и изборния протокол,по установения в банката ред.

10. Този начин на гласуване решва автоматично въпроса с невалидните бюлетин И ТОЗИ С ЕСКУРЗИАНТИТЕ И "МЪРТВИТЕ ДУШИ"! За съжаление,отпада по технически причини и гласуването на граждани извън страната!

11. По-особено стои въпроса с неграмотните лица.
    Тук има два варианта:
 - Щом си неграмотен,лишен си от право на глас,което се отразява в изборния протокол и се заснема с телефоните на присъстващите,без ЦИК
 - Другият вариант е,неграмотното лице устно назовава своя избор,единият от членовете на секциннта комисия взема сътветната бюлетина,в която вписва избирателния номер на лцето и трите му имена,а на мястото на подписа призовава лицето да остави пръств течатък от палеца си.В края на ази роцедура,гласуващият вдига бюлетината за заснемане по описаната вече процедура.

12. Какви права трябва да имат лицата,гласували явно по описната процедура:
   а) Да влизат по всяко време във файла с изборните резултати на ЦИК и правят проверка относно броя и кнкретнте имена на гласувалите за негвия избраник.
   б) При недоволство от работата му,да влиза в специално кнфигуриран за целта файл и отправипризив към гласувалите за него,към същия да бъде отправено определено искане или да бъде отзован,след събрано съгласие на 50%+1 глас от избраниците му и задействана процедура в Парамента,за отзоваването му в оределен чрез изборния закн срок.

И СЕГА,ВНИМАНИЕ: Попълването мястото на отзовани депутат,да става с кандидат измежду всички такива участвали в изборите,от всички партии,включително и такива  не попаднали в Парамента,НО СЪБРАЛ НАЙ-МНОГО ЛИЧНИ ГЛАСОВЕ ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ!!!
  пРИ НАЛИЧИЕТО НА ТАКЪВ ИЗБРАНИК,СЪЩИЯ ВЛИЗА В ГРУПА НА НЕЗАВИСИМИТЕ ПАРТИЙНО ДЕПУТАТИ!

Е,НЕ ОСТАВА ДРУГО,ОСВЕН ,ХМ..,НАЙ-ПРОСТОТО - дА СЕ ВДИГНАТ ПОНЕ 2-3 МИЛИОНА "ЧЕЛОВЕКА",ЖЕЛАЕЩИ ДА ГЛСУВАТ В РАМКИТЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩАТА СИСТЕМА И НАЛОЖАТ ЕДИН ТАКЪВ ИЗБОРЕН ЗАКОН С ЕДНА ТАКАВА,ИЛИ ПОДОБНА ПРОЦЕДУРА.

Време има даже и за предстояите избори - иска се главно..дупе!
         
         ДЕЙСТВАЙТЕ!

А аз лично ви давам едно мнение.Самият аз в рамките на съществуващата  ПАРТИЙНА СИСТЕМА,събрала в себе си сбирщината от банди,нречени "партии",няма да гласувам.Това може да стане само ако някой с магическа пръчка премхне тази система,която вие много обичате,което си личи от прочелите(или само хвърлили поглед) на поста ми "за безпартийно управление"...и за цели 7 години,нито един не отговорил нещо относно тази идея!







 







Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dimat
Категория: Други
Прочетен: 33125
Постинги: 43
Коментари: 15
Гласове: 102
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930