Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2019 17:59 - За "смяна на системата"!
Автор: dimat Категория: Други   
Прочетен: 553 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Сменихте ли "системата",уважаеми пънещи се по форумите,преди малко повече от половин година,по сигнал подаден ви (както винаги),от медиите?!

Нещо спряхте да "говорите" по тази тема.

Защо така,бре,"борци"  за "смяна на системата"?Нали се пънехте,пенявихте и какво ли не...и изведнъж,гръмовна тишина!Едно голямо нищо!НИЩО!!!

Сега пак си клечите по форумите,както преди и си плещите все същото - тая партия е виновна,ама оная не е...и така до безкрайност!

АМА,ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА,ПЪЛНА ТИШИНА!

А ако някой от вас,случайно,се е събудил от поредния партиен унес и си е задал въроса,каква е тази "смяна на системата",то в 99,999...% от случаите,нещата се свеждат до идването на власт,на някоя "нова партия"!

Ама,то "нови партии" ви управляваха толква пъти и вие не разбрахте това."Оправяха" ви толкова пъти и пак не усетихте това!

Коя поредна партия очаквате да "смени системата" и ви "оправи"?Отговорете си на този въпрос!

Нека изброя някои от тези партии:

- така наречената "многопартийна система", появила се(родена от еднопартийната),след 1989г,за която всички крякахме по митингите,докато многопатийните хитреци разграбваха усилено построеното от народа за предидушите 45 години;

-"новата" партия СДС,управлявала възторженото стадо след това и имаща "честта",а приключи с държавната собственост,чрез така наречената "приватизация" и "ликвидационни комисии";

- "новата партия на "царя" НДСВ,управлявала след това,която "НИ ОПРАВИ",за 800 дни,ама ние го почувствахме доста по-рано,ама,толкова;

- "новата партия на ББ,управлявала след това,че и досега!

Е и какво стана?!Колко още "нови" партии чакате да ви "оправят"?!Не ви ли заболя поне веднъж отзад и отдолу от това "оправяне",или се чувтвате много добре и ви е приятно?!

                     ЩЕ ВИ КАЖА ЕДНО НЕЩО:

ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ВИ(НИ) УПРАВЛЯВА,САМО ЕДИН УПРАВЛЯВАЩ И ТОВА Е "ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА"(филиал на Глобалната партийна система,която управлява и народите натикани в кошарата "Европейски съюз"!).

Отделните партии и "коалиции",са само нейни пипала,чрез които тя омагьосва,съзнанието на стадното образувание,наречено "народ",разделя го по партии и "коалиции",ЗА ДА ГО ВЛАДЕЕ И УПРАВЛЯВА! ДО БЕЗКРАЙ!!!

Партийната система ви подхвърля отвреме-навреме "нови" партии,понякога ви подхвърля и позабравени "стари" такива,за ви обезмозъчава и владее,до безкрай!

И през цялото това време,зомбирания народ,изпада във все по-дълбоко и по-дълбоко партийно умопомрачение...за да се всели в плебса тотално отчаяние,безволие и безразличие!!!

Просто,накъдето и да бръкнеш,за когото и да гласуваш,попадаш винаги на банда мошеници и крадци.Пълна безсмислица и отчание,КОЕТО Е ЦЕЛТА НА СИСТЕМАТА!Колкото по-малко са гласуващите,толкова кръгът се свежда  до родовите кланове на управляващите,чрез които се заемат управленските лостове,за грабеж!

При това управляващите партии грабейки най-много,заделят по нещо и за другите,които от своя страна ще правят същото,когато дойда на власт!!!ТАКА КРЪГЪТ СЕ ЗАТВАРЯ - БЕЗКРАЕН И БЕЗНАКАЗАН ГРАБЕЖ!!!

И ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ НА ВСЕНАРОДНО УМОПОМРАЧЕНИЕ,НА ЗОМБИРАНИЯ НАРОД НЕ МУ МИНАВА ПРЕЗ УМА,ЧЕ ТОЙ МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА САМ,БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСТВОТО НА КАКВИТО И ДА Е ПАРТИИ,КОЕТО ЗНАЧИ,ДА ПРАТИ ПО ДЯВОЛИТЕ ВСЯКАКВА ПАРТИЙНА СИСТЕМА!!!

И ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА САМ!!!

КОЕТО ЗНАЧИ,САМ ДА СИ ИЗРАБОТИ УРАВЛЕНСКА СИСТЕМА,ЧРЕЗ КОЯТО ДА СЕ САМОУПРАВЛЯВА И ДА НЕ ЧАКА НЯКОЙ ДА ГО "ОПРАВИ",А ДА "СЕ ОПРАВЯ САМ"!

...И ЕДНО МНЕНИЕ,КАТО ЗА НАЧАЛО НА ТАКЪВ ВСЕОБЩ МИСЛОВН ПРОЦЕС - В ПОСТА "ЗА БЕЗПАРТИЙНО УПРАВЛЕНИЕ",изложено в "dimat.blog.bg"!(Едно,като за начало,за да бъде последвано от МНОГО ДРУГИ...докато се стигне,до изкристализиране на ЕДИННО ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ/ВИЖДАНЕ!

...И НАКРАЯ ДА СЕ ПРИВЕДЕ В ДЕЙСТВИЕ!!!

Иначе ще се "духа супата",докато зомбирания народ,изчезне в небитието,или се пръсне из други страни и се стопи накрая!





































Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dimat
Категория: Други
Прочетен: 32867
Постинги: 43
Коментари: 15
Гласове: 102
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930